TATUERINGSAKADEMIN

Vill du lära dig att tatuera?

Vi kommer att ge dig kunskapen för att bli en oberoende tatuerare

På vår tatueringsskola på Mallorca är vi specialiserade på att tillhandahålla en mastermetodik som förvandlar nybörjare till proffs. Nästan vem som helst kan lära sig tatuering, men inte alla kan bli mästare. På våra tatueringsutbildningscenter på Mallorca har våra erfarna lärare det som krävs för att hjälpa varje blivande student att förverkliga sin potential och förvandla dem till experter. På vår utbildningsskola för tatuerare har vi gjort det till vårt uppdrag att inspirera, träna och forma din teknik till en ostoppbar skicklighet.

VÅRA GRUNDKURSER PÅ MALLORCA

KURSSTART 2020

20 elever per kurs, skicka med skisser när du ansöker då efterfrågan på platserna är hög.
Datum för kursstart: 5/10-23/10 – 26/10-13/11 – 16/11-4/12

Grundkurs

Era studier sker under 6 timmar varje dag på vår kurs-ort Mallorca, strax utanför den vackra staden Palma. Ni har 3 timmar teori på förmiddagen samt 3 timmar praktik på eftermiddagen, måndag till fredag i 3 veckor.

I vår grundkurs så går vi igenom följande:
– Historia
– Maskiner
– Maskinservice
– Maskinhygien
– Hygien och sanitet
– Bläck och dess risker
– Nålteknik

Klassiska stilar och traditionell tatuering

PRISER

GRUNDKURS

29 500:-3 veckors kurs
  • Med Boende på Mallorca

BOENDE

Under din kurstid bor ni i en villa belägen utanför Palma. Här finns kurslokal, pool, sovplatser, badrum och ettt gemensamt kök. Allt för attt göra er tid på ön optimal.

TATUERINGSAKADEMIN

MALLORCA

Mallorca är den största ön i ögruppen Balearerna i Medelhavet och till ytan är ön ungefär lika stor som Gotland. Det bor cirka 1 miljon människor på Mallorca och huvudstaden är Palma med cirka 450 000 invånare.

Öarnas Ö! Här finns allt man kan önska sig. berg, stranständer, klippor, kultur och vackra byar. Känner man för nattliv, krogar och shopping tar man sig till Palma, här är allt öppet året om och det är omöjligt att ha tråkigt. Det kryllar av konstärsjälar på denna ö, precis som på många andra mindre orter runt om i världen. Inspirationen är oändig, bara fantasin som sätter gränser.

TATUERINGSAKADEMIN

INTRESSEANMÄLAN

ÄR DU INTRESSERAD ELLER HAR FRÅGOR ANGÅENDE VÅRA TATUERINGS KURSER PÅ MALLORCA ELLER BARCELONA!

INTRESSEANMÄLAN